Gå vidare till innehåll

JANUARI-REA | Spara upp till 70 %

Är du inte 100% nöjd? Pengar tillbaka!

Kundservice 24/7

Kom i kontakt med oss!

Frakt- & Returpolicy

FRAKT

Vi erbjuder fri spårbar frakt på alla våra beställningar!

Vi har en handläggningstid på 1-3 dagar för kvalitetskontrollera och paketera dina varor innan de skickas. Finns produkterna i vårt svenska lager skickas de med spårbar frakt med 1-3 arbetsdagars leveranstid.

Skulle inte varorna finnas på vårt svenska lager skickas de från vårt utländska lager med 6-12 arbetsdagars spårbar frakt. Detta är för att kunna skicka direkt från vår fabrik och utesluta potentiella mellanhänder, för att kunna hålla nere priserna så mycket som möjligt.

Du får alltid en automatisk orderbekräftelse när beställningen gjorts, samt ett mail med leveransinformation när paketet skickats. Om ni inte hittar det i er inkorg kan ni dubbelkolla skräpposten då mailet ibland hamnar där.

Om leveransförseningar skulle uppstå på grund av omständigheter utanför vår kontroll (Force Majeure) som t.ex. under en global pandemi eller ett krig så ansvarar vi ej för eventuella förseningar av paketen

Vänligen vänta upp till 20 arbetsdagar innan du kontaktar kundtjänst om saknad order.

 

RETURER

Om ni av någon anledning skulle vilja returnera er/era produkt(er) har ni alltid, oavsett anledning, 14 dagars ångerrätt enligt svensk lag. För att ångerrätten ska gälla måste paketet däremot vara i dess originalskick. För att göra en retur kontaktar du oss via kontaktformuläret eller på hjalp@magj.se så hjälper vi er med returprocessen.

Paketet skickas till vår angivna adress och vi rekommenderar att det skickas med spårbar frakt, då vi endast kan göra en återbetalning efter att vi fått varorna och inte står för postens eventuella misstag. När vi fått varorna gör vi en återbetalning på det fulla beloppet på varorna, men inte på eventuella frakt skydd.

OBS! Du ansvarar för att betala för dina egna returfrakt kostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader på returer återbetalas inte.

Har det blivit fel vid beställningen och du skulle vilja avbryta din order måste du kontakta oss på hjalp@magj.se inom 24 timmar. Om du kontaktar oss senare än 24 timmar och paketet redan har skickats går det ej att avbryta beställningen.

Prova i 30 dagar

Är du inte nöjd? Hör av dig och få pengarna tillbaka.

Gratis frakt

Gratis frakt i hela Sverige inom 4-10 arbetsdagar.

Support 24/7

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.